Je winkelwagen is momenteel leeg
Dit boek legt de verschillende processen van het wijnmaken uit, belicht enkele fantastische wijnmakers en beschrijft meer dan 140 van de betere wijnen die u kunt proberen.
Deze derde editie is volledig bijgewerkt en uitgebreid.
Isabelle Legeron voert wereldwijd campagne voor natuurlijke wijn en wordt door The New York Times erkend als een toonaangevende autoriteit op dit gebied. Ze runt de enorm succesvolle RAW-wijnbeurzen in Londen, Berlijn, New York, Los Angeles en Montreal. In Natural Wine onthult Isabelle waarom de beste, meest authentieke wijnen op natuurlijke wijze worden gemaakt.
Hoewel natuurlijke wijnen momenteel niet worden gereguleerd door een officiële definitie, worden natuurlijke wijnen gemaakt van duurzaam gekweekte, biologische (of biodynamische) druiven, waarbij niets wordt verwijderd of toegevoegd tijdens de wijnbereiding. Het is ouderwets druivensap dat tot wijn wordt gefermenteerd - precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Als je geeft om wat er in je glas zit, unieke smaken wilt ontdekken of kleinschalige producenten wilt steunen, dan moet je meer weten over natuurlijke wijn.
Dit boek legt de verschillende processen van het wijnmaken uit, belicht enkele fantastische wijnmakers en beschrijft meer dan 140 van de betere wijnen die u kunt proberen. Deze derde editie is volledig bijgewerkt, inclusief meer aanbevelingen voor orange wijnen en bubbels, en een sectie over co-ferments (wit/rood inéén).
--------------------------------------------------------------
Engels geschreven
Hardcover
224 pagina's
Voor het eerst verschenen in oktober 2017
--------------------------------------------------------------
Items van productcarrousel